Hoppa till huvudinnehåll

Stäng av, pausa eller avsluta dibz direkt

Pausa, stäng av, avsluta

Du kan stänga av bara dibz direkt och behålla dibz, pausa, eller avsluta hela ditt medlemskap. Du gör det i dina kontoinställningar på dibz.se, och dina köpoäng påverkas inte när du stänger av dibz direkt.
​

Vilka val har jag?

Val

Vad händer

Stäng av bara dibz direkt

Du behåller dibz till ordinarie pris från nästa förnyelse. Köer, köpoäng och eventuell kampanj påverkas inte.

Pausa

dibz direkt kan inte vara påslaget under en paus, så dibz direkt avslutas när du pausar. Du kan lägga till det igen när du är tillbaka.

Avsluta allt

Hela ditt medlemskap avslutas, och dibz direkt avslutas samtidigt. dibz direkt går inte att ha utan dibz.

Hur stänger jag av bara dibz direkt?

  1. Gå till dina kontoinställningar på dibz.se och välj att avsluta.

  2. Under dibz direkt avslutas också, klicka på Stäng av bara dibz direkt.

  3. Följ stegen för att bekräfta. Du behåller dibz, dina köer och dina köpoäng.

Bild, steg 2: Klicka på Stäng av bara dibz direkt för att behålla din plan och dina köer. Avsluta prenumeration avslutar hela ditt medlemskap, och då avslutas även dibz direkt.
​

Betalar jag något om jag stänger av under provperioden?

Nej. Stänger du av dibz direkt innan provperioden på 14 dagar är slut betalar du ingenting för dibz direkt.
​

Förlorar jag mina köpoäng om jag stänger av dibz direkt?

Nej. Dina köer och köpoäng fortsätter precis som förut.
​

Kan jag pausa i stället för att avsluta?

Ja, det väljer du när du avslutar. dibz direkt avslutas medan du har paus, och du kan lägga till det igen när du är tillbaka.
​

Kan jag aktivera dibz direkt igen senare?

Ja. Du kan lägga till dibz direkt igen när du vill. Har du redan använt din provperiod betalar du direkt när du uppgraderar.

Fick du svar på din fråga?